torsdag, november 17, 2005

Shopoholics på Gina Tricot

Shit, vilken trängsel det var när reserv-HM Gina Tricot slog upp sina glasdörrar till sin nya flahship store på Sveavägen. Lite svennigt läge, men antagligen billigare än Sturegallerian? Hur som helst lockade PR-mannen Kristoffer Ahlboms löfte om rabatt, generösa goodiebags och skumpa. Allt stämde. Nästan. Man var tvungen att gå på modevisningen på Sturecompagniet tio minuters svinkall promenad bort för att få sin goodiebag, rabatten var 20% och det var ju ok och skumpa bjöds det på. Godispåsen var dock lite snålt tilltagen om ni frågar en expert på sådana. En parfym, en bamseburk kroppskräm, en Hennes, ett skärp och visitkortshållare (använder nån såna?). Var det nån som sa bortskämd?
Rabatten lockade dock. Såg Gry Forsell, Andrea Lukic, Anki Edvinsson, Annika Duckmark, Heidi Ershult, Papa Dee och Jesper Salén. De två sistnämnda hade nog insett det löjliga överskottet av tjejer i butiken...
Själv fick jag hålla i H:s ytterkläder medan hon provade och provade. Japp, det blev både spetslinnen, väst och korsett. Allt med 20% rabatt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida